office365

Essentials
Office 365
 • 1 TB OneDrive opslag
 • Office Online: Webversies
 • 50 GB e-mail postvak
€ 62,99 p/J
€ 5,50 p/M
Business
Office 365
 • 1 TB OneDrive opslag
 • Office Online: Webversies
 • Office 2016 op 5 apparaten
€ 119,99 p/J
€ 12,- p/M
Premium
Office 365
 • 1 TB OneDrive opslag
 • Office Online: Webversies
 • Office 2016 op 5 apparaten
 • 50 GB e-mail postvak
€ 155,- p/J
€ 13,55 p/M
ProPlus
Office 365
 • 1 TB OneDrive opslag
 • Office Online: Webversies
 • Office 2016 op 5 apparaten
€ 190,- p/J
€ 16,50 p/M
E1
Office 365
 • 5 TB OneDrive opslag
 • Office Online: Webversies
 • 50 GB e-mail postvak
€ 99,96 p/J
€ 8,60 p/M
E3
Office 365
 • 1 TB OneDrive opslag
 • Office Online: webversies
 • Office 2016 op 5 apparaten
 • 100 GB e-mail postvak +
 • Onbeperkt archief
€ 264,- p/J
€ 23,00 p/M
E5
Office 365
 • 1 TB OneDrive opslag
 • Office Online: webversies
 • Office 2016 op 5 apparaten
 • 100 GB e-mail postvak +
 • Onbeperkt archief
€ 419,- p/J
€ 35,50 p/M

Beter samenwerken met Office als abonnement


Office 365 is de vertrouwde Office waar je graag mee werkt. Op alle apparaten die jij wilt, wanneer jij wilt en waar jij wilt. Dit bevat, naast vertrouwde programma's zoals Word en Outlook, ook apps waarmee je beter communiceert, samenwerkt en meer voor elkaar krijgt. Omdat het in de cloud werkt kun je overal en altijd bij u bestanden, op jouw computer op kantoor of jouw laptop thuis. Met Office 365 zijn jouw documenten altijd up-to-date en deel jij ze waar en wanneer jij maar wilt. Office 365 zorgt ervoor dat jouw documenten altijd up-to-date zijn en dat ze waar en wanneer u maar wilt gedeelt kunnen worden.
Bekijk de agenda's van collega's, zie wanneer ze online zijn en stuur ze een chatbericht, waar ze ook maar zijn. Werk samen in dezelfde documenten en vergader online met je team. Office 365 bevat Word, Excel, Powerpoint, Outlook en de rest van de Office-producten waar allemaal online gewerkt mee kan worden. Al deze applicaties worden automatisch up-to-date gehouden. Ons ervaren supportteam staat klaar om jou te ondersteunen en wij garanderen een uptime van 99,9%. Office365 biedt je het het hele jaar door de beste mogelijkheden!

info-office-image

Stap nu over naar het nieuwste met Office 365

Altijd up-to-date op jouw pc, tablet en smartphone
Realtime samenwerken in documenten
Overal en online snel vergaderen
Altijd de nieuwste versie, nu met Office 2016
Jouw Office veilig gehost in de cloud
Je vertrouwde en nieuwe programma's altijd bij de hand. Dat is Office 365.
Werk altijd en overal met de nieuwste versie van jouw vertrouwde Office-programma’s op elk apparaat. Inclusief 50 GB Exchange e-mail en agenda en opslagruimte vanaf 1 TB.
Outlook: Weet wat er gebeurt

Zorg dat je beter verbonden bent en productiever kunt werken met een duidelijke, geïntegreerde weergave van je e-mail, agenda, contactpersonen en bestanden. Ga verder dan alleen basistaken voor e-mail om meer gedaan te krijgen, waar je ook bent, met Outlook op uw iPad®, iPhone®, Android ™-tablet en Android™-telefoon.

Met Word kun je lezen en schrijven

Word is het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma ter wereld. Word laat je snel en gemakkelijk tekst schrijven, bewerken en delen. Realtime kunnen jij en uw team samen documenten bespreken en bewerken. De mobiele apps van Office tonen jou de vertrouwde interface die is geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele apparaten.

Inzicht in gegevens met Excel

Organiseer jouw numerieke- of tekstgegevens in Excel-werkbladen en -werkmappen. De applicatie herkent je patroon en vult de resterende gegevens aan. Excel voert ook automatisch complexe analyses uit en beveelt de best passende diagrammen en grafieken aan.
Met de mobiele apps van Office controleert en bewerk je documenten op het werk, thuis of onderweg. Deel de nieuwste versie van jouw Excel-documenten met collega's en werk realtime samen in jouw documenten.

Powerpoint: Til jouw presentatie naar een hoger niveau

Powerpoint helpt je met professionele presentaties ontwerpen. Met behulp van ontwerpopties maak jij hoogwaardige presentaties met een maximale visuele impact. Breng jouw visie tot leven door realtime samen te werken aan een presentatie met je collega's. De mobiele apps van Office tonen je de vertrouwde interface die is geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele apparaten.

Exchange Online: Slimmer werken met gehoste e-mail voor bedrijven

Wil je ook altijd en overal toegang tot jouw e-mail en agenda? Met Exchange Online heb je contact met klanten en collega’s wanneer jou dat het beste uitkomt. Je werkt veilig op elk apparaat, want jouw e-mail staat veilig in de cloud van Microsoft. Bovendien krijg je gratis hulp op afstand bij de basisinstallatie, zo kun je direct aan de slag.

SharePoint: De nieuwe manier om samen te werken

Of je nu als een team of individueel werkt, met SharePoint organiseer je informatie, personen en projecten. Gebruik SharePoint om contact te maken met personen, ideeën te delen en de manier waarop je samenwerkt opnieuw uit te vinden. In SharePoint vindt je eenvoudig antwoorden, doe je nieuwe inzichten op en maak je contact met experts.

OneNote: Al jouw notities op al jouw apparaten

Gebruik OneNote thuis, onderweg of op kantoor om afspraken, ideeën en taken vast te leggen. Deel je notitieblokken met collega's zodat zij deze kunnen bekijken of bewerken. Koppel apps aan jouw notitieblok en voeg webafbeeldingen, e-mail en foto's van documenten toe. OneNote is te gebruiken op al jouw apparaten.

Publisher: Spring eruit

Publisher biedt jou nieuwe ontwikkeltools om vrijuit te experimenteren en met nog meer flair te ontwerpen. Publiceer zoals jouw doelgroep dat het liefst ziet en personaliseer je publicaties met vertrouwde hulpmiddelen. Je documenten worden standaard in de cloud opgeslagen. Delen en samenwerken is niet meer dan het versturen van een link. Deel bijvoorbeeld een pagina of verzend de hele publicatie als HTML in een e-mail.

OneDrive voor Bedrijven: Dé plek voor alles in je werkleven

Met OneDrive voor Bedrijven heb jij jouw bestanden altijd bij de hand. Sla ze veilig op en deel ze eenvoudig met collega’s. De online opslag kun je overal bereiken op elk device. Je krijgt bovendien gratis hulp op afstand bij de basisinstallatie, zo kun je direct aan de slag.

Beter samenwerken met Skype voor Bedrijven

Eén professioneel platform voor bellen, chatten, vergaderen, video en delen. Skype voor Bedrijven is een efficiënte oplossing om snel contact te maken met collega’s en zakenpartners. Alles is geïntegreerd met de vertrouwde Office-programma’s die jij en jouw collega's elke dag gebruiken.

Power BI: Breng jouw data tot leven

Met Power BI analyseer je data en deel je inzichten. Integreer Power BI met jouw belangrijkste applicaties en breng je gegevens samen. Je kunt jouw bedrijf monitoren en krijgt snel antwoorden via uitgebreide dashboards op elk apparaat. Power BI transformeert jouw bedrijfsgegevens tot sprekende visuals die je makkelijk kunt delen. Blijf op de hoogte, ontdek trends en breng je bedrijf naar een hoger niveau.

Access: Doe meer met je gegevens

Access is nu veel meer dan een middel om desktopdatabases te maken. Het is een gebruiksvriendelijke tool om snel databasetoepassingen voor browsers te maken voor jouw bedrijfsvoering. Je gegevens worden automatisch opgeslagen in een SQL-database, dus zijn ze beter beveiligd dan ooit, en kunt jouw toepassingen gemakkelijk met collega´s delen.

Sway voor professionele digitale storytelling

Met Sway maak en deel je in een handomdraai mooie rapporten, presentaties en meer. Sway brengt jouw verhaal tot leven met interactieve inhoud en voorgestelde informatie. In enkele klikken transformeer jij je Sway in een fantastisch ontwerp. Jouw collega's en klanten bekijken je Sway eenvoudig zonder zich aan te melden of software te downloaden.

Zoeken en ontdekken met Office Delve

Gebruik Delve om snel relevante personen, inhoud en gesprekken te zoeken. Delve haalt aangepaste inhoud voor jou boven water op basis van waaraan je werkt en welke trends rondom je plaatsvinden in Office 365.

Yammer: Waar teamwork werkelijkheid wordt

Yammer is het besloten sociale netwerk van jouw bedrijf dat jij en je teams helpt alles onder controle te houden. Start gesprekken, werk samen aan bestanden en organiseer projecten, zodat je meer kunt doen en sneller kunt werken.

Project: Succesvolle projecten afleveren

Vereenvoudig het beheer van projecten en werk vanaf vrijwel elke locatie samen met de juiste tools voor projectmanagers, projectteams en beslissers. Project is de flexibele online oplossing voor projectportfoliobeheer (PPM). Je werkt efficiënt en bepaalt prioriteiten door gegevens in een visueel uitgebreide en contextuele interface te verzamelen. Door verschillende hulpmiddelen werk je naadloos en realtime samen om al uw teamleden de informatie te bieden die ze nodig hebben. Met Project lever je effectieve presentaties en anticipeer je op wijzigingen met toekomstgerichte weergaven.

Visualiseer complexe informatie met Visio Pro voor Office 365

Werk met Visio Pro voor Office 365 in teamverband aan geavanceerde en veelzijdige diagrammen. Kies uit vele sjablonen en thema’s en maak snel professionele diagrammen. Je krijgt gratis hulp op afstand bij de basisinstallatie, zodat je direct aan de slag kunt.

Planner: Samenwerking organiseren met Microsoft Planner

Verbeter de organisatie van samenwerking en werk productiever. Met Planner kan je team eenvoudig nieuwe plannen maken, taken organiseren en toewijzen, bestanden delen, chatten over werk en updates over de voortgang ontvangen.

Microsoft Staffhub: Welkom bij het perfecte hulpmiddel voor alles op het werk

Microsoft StaffHub is een cloudplatform dat werkt op al je apparaten. Op het platform kunnen u en uw medewerkers tijd beheren, communiceren en inhoud delen met teams. Je geeft jouw medewerkers toegang tot de informatie die ze nodig hebben om hun dagelijkse taken uit te voeren.

Microsoft: Teams: De chatoplossing voor de teams van nu

Maak kennis met Microsoft Teams, de nieuwe werkruimte met geïntegreerde chatfunctie in Office 365. Bekijk de chatgeschiedenis van team- of privéchats wanneer je wilt. Plan een bijeenkomst, plaats een e-mailbericht in de thread om het team op de hoogte te houden en zoek naar openbare groepen om samen te werken aan gedeelde projecten. Richt Microsoft Teams in met de inhoud die jouw team dagelijks nodig heeft en gebruikt, en geef je team direct toegang tot alles wat ze nodig hebben in Office 365.

Essentials

Office 365

Business

Office 365

Premium

Office 365

Office 2016 op 5 apparaten word-icon excel-icon powerpoint-icon onenote-icon publisher-icon outlook-icon access-icon
Office online: Webversies word-icon excel-icon powerpoint-icon onenote-icon
OneDrive voor Bedrijven 1 TB 1 TB 1 TB
Exchange e-mail, agenda's, antispam (+domeinkoppeling) 50 GB 50 GB
Skype voor Bedrijven + Online HD video vergaderen
Appbeheer op organisatieniveau
Geavanceerde e-mail Beschikbaar in Business & Enterprise
Toegangsbeheer voor documenten en e-mail Beschikbaar in Business & Enterprise
PSTN-vergadering Beschikbaar in Business & Enterprise
Cloud PBX voor gespreksbeheer in de cloud Beschikbaar in Business & Enterprise
Multi-Factor authenticatie
Sway voor professionele digitale storytelling
Planner
Yammer Basic (sociaal bedrijfsnetwerk)
Microsoft Staffhub Beschikbaar in Business & Enterprise
Microsoft Teams
Antispam
Teamsites (intranetsite voor uw teams)
Zoeken en ontdekken met Delve
Voicemailintegratie (Unified Messaging) Beschikbaar in Business & Enterprise
Zakelijke videoportal Beschikbaar in Business & Enterprise
Skype Meeting Broadcast Beschikbaar in Business & Enterprise
Apps voor Office en SharePoint Beschikbaar in Business & Enterprise
Compliance en gegevensbeveiliging Beschikbaar in Business & Enterprise
eDiscovery Center: hulpprogramma's voor naleving Beschikbaar in Business & Enterprise
Geavanceerde gegevensbeveiliging Beschikbaar in Business & Enterprise
Geavanceerde beveiliging Beschikbaar in Business & Enterprise
Analysehulpmiddelen voor Power BI in Excel
Standaard bij jouw abonnement:
Betrouwbaarheid SLA
Beveiliging
Privacy
Medewerkerbeheer
Up-to-date
Active Directory-integratie
Ondersteuning
Gratis hulp bij installatie
€ 5,50 p/M
Bestel nu
€ 12,- p/M
Bestel nu
€ 13,55 p/M
Bestel nu
ProPlus

Office 365

E1

Office 365

E3

Office 365

E5

Office 365

Office 2016 op 5 apparaten word-icon excel-icon powerpoint-icon onenote-icon publisher-icon outlook-icon access-icon
Office online: Webversies word-icon excel-icon powerpoint-icon onenote-icon
OneDrive voor Bedrijven 1 TB 1 TB 5 TB 5 TB
Exchange e-mail, agenda's, antispam (+ domeinkoppeling) 50 GB 100 GB
Onbeperkt archief
100 GB
Onbeperkt archief
Skype voor Bedrijven + Online HD video vergaderen
Geavanceerde e-mail
Toegangsbeheer voor documenten en e-mail
Appbeheer op organisatieniveau
PSTN-vergadering
Cloud PBX voor gespreksbeheer in de cloud
Multi-Factor authenticatie
Sway voor professionele digitale storytelling
Planner
Yammer Basic (sociaal bedrijfsnetwerk)
Microsoft Staffhub
Microsoft Teams
Antispam
Teamsites (intranetsite voor uw teams)
Zoeken en ontdekken met Delve
Voicemailintegratie (Unified Messaging)
Zakelijke videoportal
Skype Meeting Broadcast
Apps voor Office en SharePoint
Compliance en gegevensbeveiliging
eDiscovery Center: hulpprogramma's voor naleving
Geavanceerde gegevensbeveiliging
Geavanceerde beveiliging
Analysehulpmiddelen voor Power BI in Excel
Standaard bij uw abonnement:
Betrouwbaarheid SLA
Beveiliging
Privacy
Medewerkerbeheer
Up-to-date
Active Directory-integratie
Ondersteuning
Gratis hulp bij installatie
€ 16,50 p/M
Bestel nu
€ 8,60 p/M
Bestel nu
€ 23,- p/M
Bestel nu
€ 35,50 p/M
Bestel nu